Opdrachtgevers over werken met Annabelle

Annabelle luisterde naar al onze wensen, stelde de juiste vragen en dat leverde een interieurontwerp op dat stond en staat als een huis! We leven er namelijk al 15 jaar in! De samenwerking met Annabelle was en is verfrissend en we zouden haar zo weer vragen ons te begeleiden!

Geert Jan van der Wal en Jacqueline van den Brink

De eerste keer dat we Annabelle ontmoetten was bij Duthler Woondesign in Apeldoorn. Ze was net afgestudeerd en heeft bij ons thuis kleuradvies gegeven voor de muren in onze woonkamer en geholpen met het uitzoeken van gordijnen.

Wat ons opviel is dat ze zo goed luistert naar jouw wensen zonder te "pushen". Ze heeft ons op ideeën gebracht voor kleuren op de muren in onze woonkamer waar we zelf niet aan hadden gedacht. Het was prachtig!

Later zijn we een aantal keren naar Cilo gegaan, omdat we haar adviezen zeer op prijs stelden.

Haar kracht ligt in het goed luisteren naar jouw wensen zonder te oordelen. 

Ook een aantal kennissen van ons hebben gebruik gemaakt van haar diensten en ook zij waren zeer tevreden.

Wij zijn intussen verhuisd naar Vlissingen. Annabelle heeft ons geholpen een goede keuze te maken voor de vloer in onze woonkamer en keuken.

Enkele weken geleden stuurde ik haar foto's van de woonruimte om te laten zien wat voor een fijn plekje het is.  Als reactie werd  het advies gegeven om de muren in de keuken ook aan te pakken en een tint te geven.  Direct werd ook de juiste kleur voorgesteld!

De kleur zit er inmiddels op en is prachtig!

Ik ben blij dat Annabelle voor zichzelf is begonnen. Had ze al jaren eerder moeten doen!! 

Hillie Wassenaar - Jager

 

Annabelle heeft ons twee maal geholpen met ons interieur.

De 1e keer, jaren geleden, om onze benedenverdieping, woonkamer annex keuken en beneden slaapkamer te restylen. Afgelopen jaar zijn we verhuisd en opnieuw heeft Annabelle geholpen met de inrichting van ons nieuwe huis. Meubels die we meegenomen hebben en nieuwe meubels. Tevens vloer, gordijnen, kleur keuken en kleuren op muren etc..

Annabelle wist uit onze wirwar van wensen en ideeën één geheel te maken en ze op elkaar af te stemmen.

Tevens adviseert zij op een hele prettige en fijne manier. Ze laat je, als je dat wilt, ook meedenken en uitzoeken, komt met aanvullingen om zo alles tot 1 geheel te maken.

Annabelle heeft kennis van merken en een goede kijk op kleurencombinaties, Ze is zeer goed in het luisteren naar je wensen en die in het interieur in te passen.

Daarbij is het zeer prettig om met Annabelle samen te werken om zo van je huis een thuis te maken.

Hennie en Wim Hendriksen

Annabelle heeft twee keer bij ons interieurontwerp verzorgd.  De eerste keer was de woonkamer. Die wilden we meer van ons samen maken, nadat ik bij mijn man en zijn kinderen was ingetrokken. Annabelle luistert goed en komt met verfrissende ideeën en verrassende oplossingen. Zoals een klein halfrond muurtje in de kamer, waardoor de zitkamer groter werd en de ronde erker werd benadrukt. Ook bij het kiezen van de meubels en de kleuren heeft zij geholpen. En laat ik het lichtplan niet vergeten. We hebben alleen een stoel vervangen, verder is alles nog zoals het 15 jaar geleden is ontworpen en ingericht. We zijn er nog altijd blij mee. Het past bij ons.

 

De tweede keer heeft Annabelle de zolder verbouwd tot een fijne volwaardige werkkamer voor mij. Ook hier weer een verrassende ingreep, een schuine kastenwand geplaatst in de ruimte, waardoor de kamer optisch veel groter lijkt. En prachtige kleuren gekozen voor de meubels en het eigengemaakte bureau. Mijn werkkamer is één van mijn favoriete ruimtes in huis. Al jarenlang. 

 

Met een ontwerp van Annabelle is het af. Dat geeft rust. Je hoeft er niets meer aan toe te voegen of te veranderen.

 

Ik vind het top dat Annabelle voor zichzelf is begonnen en ben een fan van haar werk.

Marike